Kraj talačke krize u Holandiji, uhapšen muškarac

Talačka kriza, koja je započela u zgradi holandske radio stanice 3FM u Hilversumu, završena je mirno, a napadač je uhapšen, javlja holandska agencija ANP.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 17.08.2017.

09:29

Kraj talačke krize u Holandiji, uhapšen muškarac
screenshot

Žena koju je napadač uzeo za taoca je oslobođena, navodi ANP, a prenosi Rojters.

Policija je prethodno saopštila da je jedan muškarac uzeo ženu za taoca, i da je opkolila zgradu u kojoj se nalazi radio stanica, preneo je Rojters.

Muškarac je nožem pretio ženi koja je zaposlena u toj radio stanici na parkingu ispred zgrade i primorao je da ga uvede unutra, saopštila je holandska agencija ANP, pozivajući se na policijske izvore.

Radio program stanice 3FM se za vreme talačke krize odvijao bez prekida.

Incident se dogodio nakon jučerašnjeg odlaska jednog od najpopularnijih di- džejeva sa te radio stanice.

Gil Belen najavio je svoj odlazak sa radio stanice 3FM posle 19 godina rada, jer je najverovatnije dobio posao u drugoj kompaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: