Palma o Dačićevom sinu: Ovo je šef delegacije SPS / FOTO

Kancelariju Jedinstvene Srbije u Paraliji posetila je delegacija SPS, sa Lukom Dačićem, kao šefom delegacije, kako ga je predstavio lider JS Dragan Marković.

Izvor: B92

Nedelja, 06.08.2017.

12:07

Palma o Dačićevom sinu: Ovo je šef delegacije SPS / FOTO
Tanjug

Sin šefa SPS Ivice Dačića, koji je prošog meseca postao punoletan, ocenio je, kako je preneo Marković, da su Jedinstvena Srbija i SPS kao jedna partija, odnosno "bratska koalicija".

U Paraliju je, kaže, došao sa aktivistima SPS da pomognu Jedinstvenoj Srbiji i Draganu Markoviću Palmi da prime što više naših gradjana.

"Ovde u Paraliji se zaista svi osećamo kao kod svoje kuće i čini mi se da ovde ima više Srba nego Grka", rekao je Luka Dačić.

Marković ističe da je Kancelarija JS u Paraliji jedina kancelarija neke političke partije iz Srbije, van granica naše zemlje.

Kancelarija, radi već treću godinu sa samo jednim ciljem, a to je, kaže marković, pomoći svakom gradjaninu Srbije, bez obzira na stranačku, nacionalnu ili versku pripadnost.

"Ovu kancelariju jeste osnovala politička partija, ali ovde se ne priča o politici. Dnevno našu kancelariju poseti od 250 do 300 naših gradjana. Ove godine nema problema kao prošlih godina, kada je bilo kradja dokumenata", kaže Marković za Tanjug.

Ispričao je da je pre nekoliko dana, na primer, jedna porodica iz Kruševca imala saobraćajnu nesreću u kojoj je bračni par zadobio teške povrede.

"Ima i slučajeva kada neko hitno mora da se vrati u Srbiju i Kancelarija im u tim situacijama organizuje prevoz", naveo je Marković.

Marković primećuje i da u Paraliji nikada nije bilo više građana Srbije i Grčkoj uopšte i ističe da je Kancelarija Jedinstvene Srbije zapravo "prava ambasada za naše gradjane u tom delu Grčke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: