Sreda, 24.05.2017.

14:18

Putin: Pratimo šta se radi u Makedoniji

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija s posebnom pažnjom sledi šta se dešava u Makedoniji.

Izvor: Beta

Putin: Pratimo šta se radi u Makedoniji
Foto: Getty images

Prema rečima Putina, Rusija želi da se unutrašnjepolitička stuacija u Makedoniji razvija saglasno Ustavu i demokratskim principima. Predsednik Rusije je to rekao u razgovoru s makedonskim predsednikom Đorđem Ivanovim, koji je u dvodnevnoj poseti Moskvi.

"Uveren sam da će Vaše iskustvo, Vaš uticaj i autoritet doprineti tome", rekao je Putin predsedniku Makedonije Đorđu Ivanovu, prenosi makedonska državna agencija MIA.

Putin je, dodaje se, izrazio zadovoljstvo da će makedonsko-ruski odnosi da se unapređuju i da će, kako je rekao, imati pozitivo kretanje u ekonomskoj razmeni.

Na početku sastanka ruski predsednik je Ivanovu čestitao nagradu "Njegova svetost patrijarh moskovski i cene Rusije Aleksej Drugi" koju mu je juče uručio ruski patrijarh Kiril.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: