Beogradska Hitna pomoć: Ne možemo u centar zbog protesta

Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć je obavestio građane Beograda da ne može da interveniše u centru grada od 18 do 21 sat.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 11.04.2017.

14:02

Beogradska Hitna pomoć: Ne možemo u centar zbog protesta
Tanjug

Navodi se da ta institucija moli građane za razumevanje.

Takođe, u saopštenju tog zavoda se navodi da intervencije u tom intervalu nisu moguće zbog bokade saobraćaja izazvane protestima.

Kako prenose mediji, vozila Hitne pomoći su u nekoliko navrata puštana kroz mastu tokom protesta "bez značajnijeg usporavanja".

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je za portal Insajdera rekla da ta ustanova "ne vodi politiku" i da ne "ne želi da utiče na građane koji protestuju", ali je istakla da "u poslednjem periodu otežano rade".

Studenti koji učestvuju u organizaciji "Protesta protiv diktaure" pozvali su službu Hitne pomoći da njena vozila normalno idu beogradskim ulicama.

Oni dodaju da se do sada nikad nije desilo da kolona pravovremeno ne propusti vozilo Hitne pomoći.

"Već nekoliko puta su kola Hitne pomoći prolazila kroz masu i nijednom nisu bila ni usporena", navedeno je u saopštenju koje je agenciji Beta stiglo sa adrese protestprotivdiktature2107@gmail.com.

Takođe, na društvenim mrežama objavljena je i fotografija na kojoj se vidi jedno vozilo kako prolazi kroz kolonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: