"I Srbi i Albanci znaju da nemam veze s tim"

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović, kojem je određen kućni pritvor, izrazio je nadu da je to "samo prva faza ka slobodi".

Izvor: B92

Sreda, 22.02.2017.

14:02

Foto: Tanjug

"Meni predstoji borba da dokažem da sam nevin i da sa ovim nemam nikakve veze. Svi oni koji me poznaju, bili Srbi ili Albanci, znaju da ja sa tim nemam veze, ali ja u to moram da ubedim sudsko veće. Težak je put, ali ja ću to da prođem", rekao je Ivanović.

Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je kućni pritvor Oliveru Ivanoviću, nakon što mu je prethodno ukinuta presuda za ratne zločine iz 1999. godine i suđenje vraćeno na početak.

Njegova surpuga izrazila je takođe nadu da će Oliver Ivanović biti pušten da se brani sa slobode od optužbi za ratne zločine, nakon što mu istekne dva meseca kućnog pritvora.

"Danas je načinjen još jedan veliki korak ka konačnoj pravdi i slobodi. Očekujem da će Oliver posle dva meseca kućnog pritvora biti pušten da se brani sa slobode", rekla je novinarima Milena Popović Ivanović.

Ona je dodala da se "najzad nazire kraj velikoj farsi koja je započela pre više od tri godine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: