"Blic": Scenario "Putin - Medvedev" u Srbiji nije moguć

Zamena funkcija premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića nije moguća, objavio je "Blic" pozivajući se na izvore iz Vlade Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.02.2017.

21:33

Foto: Tanjug

Tokom razgovora Vučića i Nikolića, posle kojeg je Nikolić odustao od predsedničke kandidature, tema nije bio budući Nikolićev angažman, iako se u javnosti ovih dana špekulisalo o tome šta bi Vučić mogao da mu ponudi u zamenu za povlačenje iz trke, rečeno je tom listu.

"Potpuno je isključena mogućnost da Nikolić, nakon što ode s mesta predsednika, bude novi premijer. Scenario "Putin-Medvedev" u Srbiji nije moguća opcija", kažu u Vladi, prenosi "Blic".

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora s Aleksandrom Vučićem.

Oni su se prethodno oglasili zajedničkim saopštenjem posle održanog sastanka, u kom je samo navedeno da je "dogovorena bliska saradnja u budućnosti".

Nikolić je izjavio za Kurir da neće biti predsednički kandidat, kao i da će se o funkcijama dogovarati posle Vučićeve pobede na predsedničkim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: