Lančani sudar u Nišu, 17 povređenih, šestoro dece

U lančanom sudaru u Nišu povređeno je 17 osoba, od kojih je šestoro dece. Tri osobe su zadobile teže povrede, ali one nisu opasne po život.

Izvor: B92

Petak, 06.01.2017.

10:08

Lančani sudar u Nišu, 17 povređenih, šestoro dece
Foto: B92

Medju povredjenima je 11 stranih državljana.

Lančani sudar dogodio se na izlazu iz grada kod Kazneno-popravnog doma, a u njemu je učestvovalo oko trideset vozila. Kako su rekli iz Sektora za vanredne situacije, veruje se da neko od vozača nije koristio zimske pneumatike.

Nakon sudara na teren su izašle četiri ekipe Hitne pomoći i svi povređeni su prebačeni u Urgentni centar u Nišu.

Od ukupnog broja povređenih tri pacijenta su sa težim telesnim povredama, od toga su dva pacijenta zadržana na Klinici za ortopediju radi daljeg lečenja, dok je jedan pacijent pušten kući.

Od povređene dece petoro je zbrinuto na Klinici za dečju hirurgiju sa lakšim telesnim povredama, saopštio je KC Niš.

Zbog loših vremenskih uslova svima je ponuđeno bolničko lečenje, roditelji troje dece odbili su hospitalizaciju dok se za dvoje dece čeka odgovor roditelja.

Pretpostavlja se da su vremenski uslovi jedan od uzroka nesreće, jer je u niškom kraju saobraćaj otežan zbog snega i smetova.

Saobraćaj na auto-putu je zbog ovog sudara i vremenskih uslova je obustavljen, a na pojedinim lokalnim putevima su smetovi visoki i do dva metra. Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: