Klintonova najavljuje poraz? FOTO

Kandidatkinja Demokratske stranke Hilari Klinton na Instagramu je objavila fotografiju kojom se, kako navodi Independent, priprema za poraz od Trampa.

Izvor: B92

Sreda, 09.11.2016.

04:42

Klintonova najavljuje poraz? FOTO

Bivša prva dama i državna sekretarka postavila je fotografiju na kojoj se vidi ona zagrljena sa jednom devojčicom.

Uz fotografiju napisala je poruku zahvalnosti ljudima koji su sa njom radili na kampanji da postane prva predsednica u istoriji SAD.

@Ovaj tim može da bude ponosan na mnogo toga. Šta god da se dogodi večeras, hvala vam na svemu“, piše Hilari Klinton.

Britanski portal „Independent“ je tu poruku protumačio kao da se Hilari priprema za poraz – fotografija je objavljena baš u trenutku kada su Trampove šanse za pobedu naglo skočile.

Početkom brojanja glasova sve je izgledalo kao da će ona ubedljivo slaviti, ali su se stvari promenile posle nekoliko sati i Tramp je postao favorit. Šanse da će on postati novi predsednik SAD su na oko 70 ili čak 80 procenata.

Blog na kojem uživo pratimo dešavanja u SAD možete čitati - OVDE.

This team has so much to be proud of. Whatever happens tonight, thank you for everything.

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: