SNS: Skandalozne izjave Balše Božovića

Gradski odbor Beograd SNS ocenio je da su, u najmanju ruku, skandalozne izjave predsednika Gradskog odbora DS Beograda Balše Božovića.

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2016.

19:06

SNS: Skandalozne izjave Balše Božovića

Navode da on nastavlja da vrši pritisak na nezavisne državne organe

"Vreme u kome ste vi odlučivali koga će policija da hapsi, protiv koga će Tužilaštvo podizati optužnicu je prošlost, kao i vaša stranka koju su građani kaznili na izborima", navedeno je u saopštenju.

SNS ističe da je "nedopustivo da bilo ko iz DS-a pominje vladavinu prava, kada je jedino pravo u vreme njihove vlasti bilo da ljudi bliski tadašnjem režimu opustoše Beograd".

Tako su, kako se navodi, "nameštali tendere za podzemne kontejnere, pa su građani za to platili preko 117 miliona dinara", a "demokratska bahatost je bila velika, pa su građane opljačkali za dodatnih 650 miliona prilikom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra".

"Ako već želite da pokažete brigu, vratite građanima sve što ste opljačkali, a nezavisne državne organe pustite da rade bez pritisaka", poručio je Gradski odbor SNS.

Srpska napredna stranka pokazuje kako se radi u interesu građana, kako zakon jednako važi za sve i šta znači borba za modernu, uređenu i Srbiju na evropskom putu, stoji u saopštenju.

Predsednik Gradskog odbora DS Beograda Balša Božović optužio je ranije danas državni vrh da sprečava nadležne institucije da rade svoj posao kada je reč o rušenju objekata u Savamali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: