Uhapšen lažni Sergej Trifunović

Šapčanin F.J. (23) uhapšen je zbog sumnje da se od februara ove godine lažno predstavljao kao glumac Sergej Trifunović i varao građane.

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2016.

13:49

Uhapšen lažni Sergej Trifunović
Foto: Tanjug, arhiva

On je koristeći više lažnih profila na Fejsbuku građane dovodio u zabludu da uplaćuju novac za Trifunovićevu humanitarnu organizaciju, saopštio je MUP.

Umesto Trifunovićeve fondacije, zapravo se radilo o računima koje je osumnjičeni otvorio kako bi preuzimao protivpravno stečeni novac, navodi policija.

Do sada je identifikovana jedna oštećena osoba koja je uplatila ukupno 345.000 dinara, a u toku su provere u vezi s drugim potencijalno oštećenim osobama koje su novac uplatile F.J.

On se sumnjiči za krivično delo prevare i uz krivičnu prijavu će biti priveden Posebnom tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: