Poslanici DJB treći dan zaredom napustili skupštinsku salu

Poslanici pokreta Dosta je bilo napustili su skupštinsku raspravu nešto pre 13 sati, kao što su činili i prethodna dva dana.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.08.2016.

12:57

Poslanici DJB treći dan zaredom napustili skupštinsku salu
Foto: Tanjug

Nakon što lideru DJB Saši Raduloviću predsedavajući zasedanju skupštine nije dao reč, poslanici tog pokreta izašli su iz skupštinske sale.

Radulović je na svom nalogu na Tviteru napisao: "I odgovor na nagradno pitanje je: Rističević dobio reč mimo poslovnika", a po izlasku iz sale na istoj društvenoj mreži je napisao: "I naravno, Dušan Pavlović nije dobio pravo na repliku. A rekao bi mandataru da je taj Kameronov robovlasnički zakon proglašen protivustavnim".

Tokom jučerašnje sednice pošto je mandatar Aleksandar Vučić odbacio kritike lidera pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića, uz opasku da je dobro što je DJB ušao u parlament jer bi u suprotnom besmislenim kritikama sticali poverenje građana, poslanici DJB su napustili parlament.

U utorak nedugo po početku Vučićevog predstavljanja programa i članova nove Vlade Srbije poslanici DS, pokreta "Dosta je bilo" i SDS napustili su sednicu Skupštine Srbije.

Pročitajte još:

- Skupština o izboru nove vlade, Tviteru, Vlasima...

- Vukadinović napustio raspravu i poslao poljubac Vučiću

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: