"Prelet" u NS: Odbornica DJB prešla u Jedinstvenu Srbiju

Odbornica sa liste "Dosta je bilo" iz Novog Sada Danijela Kostić saopštila je da je odlučila da napusti pokret i podrži odborničku grupu Jedinstvene Srbije.

Izvor: B92

Petak, 17.06.2016.

11:55

Beta

To je saopšteno je iz pokrajinskog odbora JS.

Kostić je u pisanoj izjavi objasnila da smatra da u ime Pokreta Dosta je bilo ne može da predstavlja volju i interese Novosađana.

"Pokazalo se da se program pokreta ne razvija u pravcu kakav je bio inicijalno. Umesto da se borimo za svakog građanina pojedinačno, što je bilo predizborno obećanje, pokret prerasta u političku 'elitu' koja se bori za političke poene i prevlast na meni neprimeren način", navela je Kostić.

Ona je dodala i da odbornički mandat za nju nosi veliku odgovornost i da će od danas u novosadskoj Skupštini nastupati kao samostalna odbornica.

"Podržaću Odborničku grupu JS, jer verujem da kroz njihov program mogu transparentnije i autonomnije da se zalažem za svoje sugrađane, posebno u oblasti obrazovanja i socijalne zaštite. Stranka Dragana Markovića Palme je na primeru pokazala da je interes prosečnog građanina ispred 'visoke politike' i razmirica pozicije i opozicije", piše u izjavi Kostić.

Skupština Novog Sada zaseda danas, a na dnevnom redu je izbor gradskog rukovodstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: