Kurc ćirilicom čestitao Vučiću

Austrijski šef diplomatije Sebastijan Kurc čestitao je izbornu pobedu Aleksandru Vučiću, uz poruku da se raduje daljoj saradnji.

Izvor: B92

Nedelja, 24.04.2016.

23:31

Kurc ćirilicom čestitao Vučiću
Foto: Beta

On je naveo i da se nada brzom napretku Srbije na putu u EU.

Kurc je na svom nalogu na Tviteru poruku ispisao na engleskom i srpskom jeziku - ćirilicom.

Čestitke je uputio i evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han, čestitao je večeras pobedu Aleksandru Vučiću na izborima, uz poruku da samo "snažna vlada može da sprovede reforme neophodne za budućnost države, njenu ekonomiju i građane".

Na svom nalogu na Tviteru, komesar je rekao da se "raduje saradnji sa novom vladom pod njegovim (Vučićevim) vođstvom, po pitanju EU integracija".

Han je dodao da je siguran da će premijer Vučić "iskoristiti snažnu podršku građana na odgovoran način koji će ojačati evropsku perspektivu Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: