Četvrtak, 03.03.2016.

18:39

BG: Vitlao sekirom u busu - "Pobiću sve Srbe"

Jedan muškarac priveden je zbog sumnje da je u gradskom autobusu na liniji 601 mahao sekirom, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Izvor: B92, Blic

Default images

Kako kažu u MUP-u, muškarac je došao u sukob sa vozačem i počeo je da "vitla" sekirom. Beogradski mediji pišu da je muškarac M. M. sa sekirom u rukama vikao “Alahu akbar” i pretio da će “pobiti sve Srbe”.

Građani su to prijavili policiji, koja ga je sačekala na stanici u Ledinama i privela ga u Policijsku stanicu Novi Beograd.

S obzirom da kod sebe nije imao dokumenta, radi se na utvrđivanju identiteta, nakon čega će uz konsultaciju sa tužiocem biti procesuiran, dodaju u MUP-u.

Za B92 iz Gradskog saobraćajnog preduzeća potvrđuju da se neki incident dogodio, ali ne znaju ništa više od toga.

Navode da je muškarac posle toga uhapšen i da je policija bila i raspitivala se o vozaču autobusa u kojem je pre nekoliko dana isti muškarac učestvovao u incidentu.

Međutim, ne znaju na kojoj se liniji incident dogodio.

Beogradski mediji navode da je M. M. određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: