Petak, 20.11.2015.

09:17

Razgovor Hasne i policije pa eksplozija (AUDIO)

Na internetu je objavljen audio snimak razgovora rođake organizatora pariskog napada Hasne Aitbulahsen sa policijom nekoliko sekundi pre nego što ona raznela.

Izvor: Jutarnji list

Default images
Foto: Youtube printscreen

Dva dana nakon opsežne policijske akcije i racije koja je trajala više od šest sati u pariskoj četvrti Sen Deni, sve više informacija izlazi na videlo.

Podsećamo, juče je potvrđeno da je u akciji ubijen Abdelhamid Abaud, “mozak” operacije. Osim toga, u akciji se eksplozivom raznela njegova rođaka Hasna Aitbulahsen .

Na internetu se pojavio snimak razgovora nje i policije - prvi se čuje pucnjava, zatim je policija pita gde joj se nalazi dečko, na šta ona odgovara da on nije njen dečko. Pitanje i odgovor se jednom ponavljaju, nakon čega se čuje eksplozija.

Osim toga, kako se navodi, i same Francuze je iznenadila likvidacija Abdelhamida Abauda budući da su tamošnje službe bile ubeđene da se on sve vreme nalazi u Siriji.

Pročitajte još: Prva žena bombaš samoubica u istoriji Francuske

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: