Na Horgošu se čeka do 90 minuta

Na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja, osim na graničnom prelazu Horgoš, gde se čeka od 60 do 90 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.08.2015.

07:36

Default images
Foto: B92

Ukoliko bude pojačanog saobraćaja, vozačima se savetuje da koriste alternativne, manje frekventne granične prelaze, a ka Mađarskoj preporučuje se korišćenje graničnog prelaza Kelebije ili graničnog prelaza Bački Breg.

U periodu turističke sezone vreme zadržavanja na graničnim prelazima konstantno se menja, pa se apeluje na vozače da koriste manje frekventne granične prelaze.

Vikend je protekao u znaku još jedne velike smene turista, sa velikim brojem vozila i stranih državljana koji su prošli kroz Srbiju, što je bio uzrok višesatnih zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Početak radne sedmice donosi nešto umereniji intenzitet saobraćaja na glavnim putnim pravcima u našoj zemlji.

Kako je građevinska sezona u toku, vozačima se savetuje da budu oprezniji i tolerantniji, ukoliko zbog radova i većeg broja vozila bude nepredviđenih zadržavanja.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 68 saobraćajnih nezgoda u kojima je 47 osoba povređeno, a tri lica su smrtno stradala.

Istovremeno, u Beogradu su zabeležene 34 saobraćajne nezgode u kojima je 12 osoba povređeno, a jedno lice je smrtno stradalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: