Sreda, 05.08.2015.

13:23

Kotromanović opet oštro prema srpskim vlastima

Ministar odbrane Hrvatske Ante Kotromanović rekao je da su izjave predsednika Srbije Tomislava Nikolića o akciji “Oluja“ jadne.

Izvor: N1

Default images
foto: Beta/Hina

“Ma jadno, očigledno čovek ima problema sa istorijom, s budućnošću, očigledno ima problema sam sa sobom. Mi cenimo sve, ali trudićemo se da izgradimo našu državu najbolje što možemo. Mi smo na dobrom putu, a oni, ako će ovako da nastave, ostaće tamo gde jesu“, rekao je Kotromanović.

Podsetimo, predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u utorak da je hrvatska akcija "Oluja" ostavila pustoš tamo gde su vekovima živeli Srbi u Hrvatskoj, ali i prazninu u dušama "progonitelja".

Hrvatski ministar odbrane je i ranije upućivao oštre reči prema zvaničnom Beogradu, a u sredu je objavljen snimak njegovog motivacionog govora hrvatskoj vojsci, u kom je citirao reči bivšeg haškog optuženika Anta Gotovine, pre početka akcije "Oluja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: