Nema prijave jer slepi čovek nije ništa video

Jedna argentinska policijska stanica odbila je da registruje prijavu slepe osobe da mu je neko ukrao ranac sa telefonom i lap-topom jer “nije ništa video”.

Izvor: B92

Nedelja, 19.07.2015.

00:15

Default images
Foto: Thinkstock

Kako prenose tamošnji mediji, to je izazvalo veliku medijsku pažnju u Argentini.

Policija u gradu Koriente na severoistoku Argentine odbila je da primi žalbu 34-godišnjeg Fransiska Ramiresa koji je hteo da prijavi krađu ranca s mobilnim telefonom i lap topom.

Kako se navodi, Ramires je posle pitanja kako nije video ništa sumnjivo rekao da je u potpunosti slep, nakon čega je policije navela da neće prijaviti žalbu jer nije ništa video.

Nakon što se Ramires obratio medijima, policijska stanica je otvorila istragu koja je dovela do hapšenja 19-godišnjaka koji je ukrao ranac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: