"Mole me, ali posao ide najboljima"

Direktor Kliničkog centra u Nišu dr Zoran Radovanović izjavio je da ne odustaje od borbe protiv nepotizma, te da će posao dobiti najbolji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2015.

20:34

Default images

Protiv nepotizma, kaže, borio se poslednje dve i po godine, od kada je na poziciji čelnog čoveka Kliničkog centra i tako će biti i ubuduće.

Pozivi su, objašnjava Radovanović, počeli nakon objavljivanja konkursa za prijem osam lekara za rad u niškom Kliničkom centru.

"Od trenutka kada je, u petak, objavljen konkurs počela je kanonada. Svi mole da im izađem u susret po sistemu - Zoki ti to možeš. Ja mogu, ali ne mogu sve", rekao je Radovanović u izjavi za Tanjug.

Na komentare da će prednost pri zapošljavanju imati deca lekara, Radovanović kaže da će prednost imati najbolji, a na osnovu procene sposobnosti i znanja svih kandidata.

"Garancija su komisije koje su formirane za svako od osam lekarskih mesta pojedinačno. Kada komisije odrade svoj deo posla, biće izabrani najbolji", tvrdi Radovanović.

U otvorenom pismu objavljenom na sajtu ove zdravstvene ustanove, Radovanović je zamolio sve poznanike, prijatelje i rodbinu da prestanu da ga pozivaju i traže zaposlenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: