Vučić: Vrše tabloidizaciju nesreće

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se vrši "tabloidizacija" helikopterske nesreće u kojoj je poginulo sedmoro ljudi, uključujući i jednu bebu.

Izvor: Beta, Politika

Nedelja, 05.04.2015.

23:21

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

Vučić je ocenio da su svi koji su bili umešani u tu akciju imali "plemenit cilj" da spasu dete.

"Društveno politički radnici, od raznih analitičara do pojedinih novinara, uzimaju ono što im odgovara iz izveštaja vojne komisije, a ono što im se ne sviđa predmet je surovog ismevanja i lakrdijašenja", rekao je Vučić za list "Politika" od ponedeljka. U prvom delu intervjua za taj dnevnik, premijer je ocenio da je bio primeren njegov "oštar odgovor" na "tabloidizaciju, najbrutalniju moguću, jednog tužnog i teškog događaja".

On je dodao da delu ljudi koji su komentarisali pad helikoptera "uopšte nije bilo stalo do istine, već su pokušali da na najprljaviji način politički zloupotrebe ovu nesreću".

Vučić je ponovio da su pilot Omer Mehić i posada za njega heroji, a za opozicione stranke "samo oruđe u prljavoj političkoj borbi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: