Đaci pomažu, ali nije dovoljno

Vladica Petković (21) iz sela Tibudža kod Vranja, dve godine se bori protiv malignog melanoma. Da bi nastavio terapiju uvoznim lekom, potrebna mu je pomoć.

Izvor: B92

Subota, 07.03.2015.

16:34

Default images

Do pre mesec dana on i njegovi roditeji su plaćali lečenje i kupovali lekove.

Učenici i studenti u Vranju jedini su koji ozbiljno pomažu Vladici Petkoviću da se izleči od opake bolesti. Za samo jednu terapiju Vladici je potrebno 7.000 evra, a mladi iz Vranja su uspeli da prikupe tek četvrtinu potrebnog novca.

Porodica Petković do nedavno nije tražila pomoć za izlečenje sina jer, kako kažu, znaju da se svuda živi teško.

Kada su saznali da je Vladici potrebna pomoć, učenici i studenti u Vranju su organizovali nekoliko akcija i prikupili deo para za lekove.

Preduzeća iz Vranja još uvek se nisu uključila u humanu akciju.
Vladici se može pomoći uplatom na račune Komercijane banke. Nedavno su ovoj banci za pomoć Vladici otvorili i devizni račun za sve one koji iz inostranstva žele da pomognu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: