BG: Četiri osobe preminule na ulici

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih 14 na javnim mestima, a dogodio se jedan udes u kojem je jedna osoba povređena.

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

07:14

Default images

Žena stara oko 46 godina je u udesu, koji se dogodio oko 19.25 časova na uglu ulica Bulevar Despota Stefana i Cvijićeve ulice, zadobila povredu glave i potres mozga, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je ukazala da je povećana smrtnost srčanih bolesnika, jer su juče četiri osobe preminule na ulici, zbog čega je savetovala da se zbog hladnog vremena, bez preke potrebe ne izlazi iz kuća.

Portparol Hitne pomoći je savetovala da se ne preopterećuju organi za varenje masnom i slanom hranom, kao i sitost, naspavanost, uzimanje toplih čajeva, vitamina C i limuna i nošenje adekvatne odeće i obuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: