Glumac iz BiH usmrtio ženu u udesu

Saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život dogodila se sinoć u Hrvatskoj, a u njoj je učestvovao poznati glumac Emir Hadžihafizbegović.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.10.2014.

10:23

Default images

Detalji nesreće nisu poznati, ali mediji iz BiH i Hrvatske navode nezvanična saznanja da je vozilo kojim je upravljao glumac udarilo jednu ženu, koja je podlegla povredama u bolnici.

Do nesreće je došlo oko 20 časova na neosvetljenom delu auto-puta A3 kod mesta Bročice, na mestu gde se izvode radovi na putu.

Prema nepotvrđenim informacijama, dvadesetak minuta pre nesreće svetleću signalizaciju koja upozorava na radove na putu oborio je automobil za kojim se još traga.

Na oborene znakove naletelo je nekoliko automobila kojima su pukle gume, a Hadžihafezbegovićev automobil je udario jednu ženu koja je izašla iz svog vozila da promeni gumu.

Kako piše "Jutarnji", iz jednog automobila su izašli muškarac i dve žene, a Hadžihafezbegović je u "škodi superb" pokušao da prođe između ograde puta i zaustavljenog vozila, ali je pritom udario ženu i potom u grumen zemlje.

Povređeni su prevezeni u bolnicu u Novoj Gradiški, gde je 62-godišnja Zagrepčanka podlegla povredama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: