Filipovski demantuje: Ilić ostaje

Dubravka Filipovski odbacila je danas pisanje medija da lider NS i ministar bez portfelja Velimir Ilić razmišlja da napusti Vladu Srbije zbog "lošeg položaja".

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2014.

12:44

Default images

"Najodlučnije demantujem da se NS povlači iz koalicije sa Srpskom naprednom strankom (SNS) koja je stvorena još 2010. godine i sa kojom se zajedno borila za promene u Srbiji", rekla je potpredsednica NS agenciji Beta.

Pisanje beogradskog dnevnika "Naše novine" koji je danas preneo da se Ilić požalio svojim saradnicima na loš položaj u Vladi i da razmišlja da napusti Nemanjinu 11, Filipovski je ocenila kao spekulacije pojedinaca koji preko pojedinih medija pokušavaju da naruše jedinstvo vladajuće koalicije.

"Ministarstvo bez portfelja nema ingerencije kao ostala već direktno dobija zadatke od premijera (Aleksandra Vučića). Velimir Ilić ima odličnu komunikaciju sa premijerom i kao ministar bez portfelja dobija zadatke od njega i sve je u najboljem redu", istakla je ona.

Filipovska je dodala da nema nezadovoljstva i bilo kakvih indicija da NS napušta koaliciju i vladu.

List je preneo da je Ilićev izveštaj o rezultatima rada za prvih 100 dana rada Vlade bio "najtanji" i prenosi izvor iz Vlade Srbije koji navodi da će Ilić kao i ostali članovi vlade morati da ima jake rezultate ukoliko želi da i dalje ostane ministar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: