Oprez, radovi na auto-putu

Putevi Srbije su saopštili da će se danas od 10 do 17h, na delu državnog puta na Begaljičkom brdu, smer Niš - Beograd, izvoditi radovi na redovnom održavanju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.08.2014.

12:31

Default images

Za vreme njihovog izvodjenja za saobraćaj biti zatvorena spora kolovozna traka.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da će danas i sutra 26. avgusta, od 7 do 17 sati doći do izmene režima saobraćaja na auto-putu od petlje "Mali Požarevac" do naplatne stanice Bubanj Potok, u oba smera auto-puta, zbog radova na košenju trave u srednjem pojasu.

Tokom radova, koji se izvode u pokretu, za saobraćaj će biti zatvorena brza kolovozna traka.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove, piše u saopštenju tog preduzeća.

Podsetimo, danas je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su tri osobe povređene. Putevi Srbije apeluju na vozače da poštuju saobraćajne znake i signalizaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: