Dve devojčice teško povređene

Dve devojčice teško su poveđene kada je na njih naletelo vozilo kojim je, kako se sumnja, upravljao vozač u alkoholisanom stanju.

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

13:02

Default images

Devojčice od 13 godina iz leskovačkog sela Čekmin zadobile su više preloma nogu, kada je na njih automobilom naleteo I.T. (26) iz istog sela.

One su iz Urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu prebačene u petak ujutru u Klinički centar u Nišu.

I.T. je osumnjičen da je 21. avgusta u večernjim častovima izgubio kontrolu nad neregistrovanim vozilom Zastava 101, udario pešake i sleteo sa puta, udarivši pritom u jednu kuću.

On je uhapšen i predat Osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: