KG: Od sutra rešenja za poplavljene

Grad Kragujevac će od sutra uručivati rešenja građanima koji su pretrpeli štetu na stambenim objektima, posle majskih poplava.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.08.2014.

21:34

Default images

Lokalna samouprava grada Kragujevca od sutra će, svakog radnog dana od 9 do 17 sati, uručivati rešenja građanima koji su pretrpeli štetu na stambenim objektima, a koja je nastala kao posledica poplava i klizišta tokom maja ove godine.

Građani su danas putem telefona pozivani da, uz odgovarajuću dokumentaciju u određeno vreme, preuzmu rešenje o pomoći za sanaciju stambenih objekata.

Rešenje koje će građani dobiti, osnov je za preuzimanje finansijske pomoći za obnovu oštećenih kuća na teritoriji grada Kragujevca.

Predmet državne pomoći, u skladu sa uputstvima Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja, biće isključivo stambeni objekti koji se stalno i svakodnevno koriste za stanovanje, objavljeno je na sajtu grada.

Građani će po prijemu rešenja imati pravo da u roku od osam dana ulože žalbu ukoliko nisu zadovoljni kategorizacijom objekta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: