Nedelja, 20.07.2014.

15:23

Nova traži ostavku Stefanovića

Nova stranka zatražila je danas od ministra Nebojše Stefanovića da podnese ostavku jer je dozvolio vređanje policajaca i zbog toga što je plagirao doktorat.

Izvor: Tanjug

Default images

Nova stranka konstatovala je u saopštenju dostavljenom medijima da građani mogu videti policijski automobil koji "danonoćno čuva" bilbord "Beograd na vodi" ocenivši da vlada Aleksandra Vučića zloupotrebljava i srozava ugled policije "spuštajući ih na nivo čuvara besmislenih bilborda za lične poslovne projekte vrha SNS-a".

Umesto da se bore protiv kriminala i korupcije, policajci su primorani da budu deo medijske kampanje kojom se afirmišu bezvlašće i nepoštovanje Zakona o planiranju i izgradnji i drugih zakonskih akata, navodi se u saopštenju.

Ta stranka zatražila je od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da podnese ostavku zato što je, kako se navodi, dozvolio vredjanje policajaca i učestvuje u srozavanju njihovog posla na nivo „čuvara bilborda“, kao i zbog toga što je plagirao svoj doktorat.

Nova stranka zatražila je i objavljivanje ugovora Vlade Srbije sa Etihadom i kompanijom Mubadala, dogovora za prodaju Beogradskog aerodroma, ugovor sa firmom Al Ravefed o prodaji zemljišta u Kuli "kojim se krši Zakon o poljoprivrednom zemljištu na štetu poljoprivrednika iz ove opštine", kao i ostale "privatne aranžmane premijera sa postojećim i nepostojećim firmama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

11 h

Podeli: