Četvrtak, 17.07.2014.

14:07

ĆU: Vanredna situacija još na snazi

Štab za vanredne situacije u Ćupriji prihvatio predlog da se nastavi vanredna situacija u sedam sela te opštine zbog zagađenja od požara na deponiji.

Izvor: Tanjug

Default images

ŠŠtab je prihvatio i predlog da se maksimalno angažuje mehanizacija na zatrpavanju požara zemljom, izjavio je načelnik tog štaba Dušan Stamenković.

Zavod za javno zdravlje iz Ćuprije je na osnovu sedmodnevnih analiza vazduha potvrdio da nema opasnosti po zdravlje stanovništva.

"Zbog velikog blata mašine ne mogu da vrše sanaciju deponiju već dva dana. Plamen je prisutan na delu koji nije pokriven zemljom i to je poslednjih 10 odsto površine deponije. Na više od 20 mesta javila se tačkasta pojava dima na zatrpanom delu. Moraćemo ponovo da saniramo i taj deo", ističe Stamenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: