Sunce do ponedeljka, pa zahlađenje

U Srbiji ujutro mestimično slab mraz, po kotlinama magla, a tokom dana očekuje se pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.02.2014.

07:49

Default images

Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura iznosiće od minus četiri do tri, a najviša dnevna od 12 do 16 stepeni.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano, a vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura iznosiće oko tri, a najviša oko 15 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 6. marta, u petak i subotu biti suvo, uglavnom sunčano, a u nedelju očekuje se umereno oblačno, mestimično sa kišom.

U subotu biće umeren, a u nedelju u košavskom području povremeno jak jugoistočni vetar, dok će temperatura biti iznad prosečnih vrednosti.

Od ponedeljka biće umereno do potpuno oblačno mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom, a temperatura će biti u padu.

U Sjenici jutros minus sedam stepeni

U Srbiji je jutros najtoplije u Beogradu, gde su u sedam časova izmerena četiri stepena, a najhladnije u Sjenici, gde je temperatura vazduha iznosila minus sedam stepeni.

Na Paliću, u Somboru i Zrenjaninu izmerena su dva, a u Novom Sadu, Loznici, na Crnom Vrhu i Zlatiboru jedan stepen, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu i Negotinu izmerena je nula, a u Banatskom Karlovcu, Valjevu, Kraljevu i Nišu minus jedan stepen.

U Velikom Gradištu, Kruševcu i Vranju izmerena su minus dva, a u Smederevskoj Palanci, Kuršumliji i Leskovcu minus tri stepena.

U Požegi, Chupriji, Zaječaru i Dimitrovgradu izmerena su minus četiri, a na Kopaoniku minus pet stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: