Nedelja, 15.12.2013.

22:35

Antić: Čestitamo SNS-u

Koalicija okupljena oko SPS-a osvojila je na izborima u opštini Voždovac oko 8,3 odsto glasova na osnovu 75 odsto obrađenih biračkih mesta, saopšteno je iz SPS.

Izvor: Tanjug

Default images

Predsednik beogradskog odbora socijalista Aleksandar Antić rekao je na konferenciji za novinare da je SNS osvojila oko 53 odsto glasova, DS 11,9, DSS 5,8, SDPS Rasima Ljajića 6,1 i LDP 4,4 odsto. Ostale liste nisu blizu cenzusa, dodao je on.

On je rekao da nije zadovoljan rezultatom SPS, iako je taj rezultat bolji od onog koji je ostvaren na prošlim izborima u toj opštini (6,5 odsto) i u Beogradu (8,2 odsto). "Naš rezulatat je za dva odsto bolji, ali nismo zadovoljni. Uradićemo analize i učiniti sve da se što bolje pripremimo za gradske izbore koje očekujemo", rekao je Antić. On nije želeo da razloge za ovakav izborni rezultat objašnjava, kako kaže, niskom izlaznošću od 35 odsto.

"Čestitam pobedu SNS, ostvarili su rezultat vredan svakog respekta", rekao je Antić i ocenio da su birači SNS-a bili najviše motivisani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

20 h

Podeli: