Razrešeni direktori postali v.d.

Na početku sednice Skupštine Beograda odbornici najpre razrešili dužnosti direktore pojedinih gradskih Javnih preduzeća i ponovo ih imenovali na iste funkcije.

Izvor: B92

Utorak, 15.10.2013.

10:29

Default images

Dosadašnji vršilac dužnosti Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Nebojša Ćeran razrešen je zbog isteka perioda na koji je imenovan, a na to mesto je postavljen Milan Sofronić, i to na period od najduže šest meseci.

Dužnosti generalnog direktora Parking servisa Beograd razrešen je Boban Kovačević, zbog isteka mandata, a nakon toga je on imenovan za v.d. direktora navedenog preduzeća na najduže šest meseci.

I generalni direktor Beogradskih elektrana Zoran Predić razrešen je zbog isteka mandata, a potom je postavljen za v.d. direktora na najduže šest meseci.

Direktorske funkcije su zbog isteka mandata razrešeni i Radovan Draškić, iz gradske čistoće, Vladimir Bogićević, iz Zelenila Beograd, Bojan Milić iz Infostana, i Dragan Vučičević, iz Sava centra, a potom su imenovani za v.d. direktore na rok od najviše šest meseci.

Odbornici su po skraćenom postupku razrešili dužnosti predsednika nadzornog odbora JP Beogradska tvrđava Dragana Blešića zbog podnošenja ostavke, kao i članove Upravnog odbora Doma zdravlja Rakovica Tomu Jelenkovića i Mirka Uzelca, takođe zbog podnete ostavke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

19 h

Podeli: