KiM: Evakuacija đaka zbog bombe

Učenici osnovne škole "Branko Radičević" u Kosovskoj Mitrovici evakuisani su danas iz škole, nakon anonimne dojave da je u ovom objektu postavljena bomba.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.09.2013.

15:54

Default images

Regionalni direktor Kosovske policije Nenad Đurić izjavio je Tanjugu da je policijska stanica u Kosovskoj Mitrovici dobila, nešto posle 14 sati, anonimnu dojavu da je u školi postavljena bomba.

"Odmah nakon toga smo reagovali, evakuisali decu i očekujemo specijalizovanu jedinicu policije koja će obaviti pretragu škole", rekao je Đurić i naveo da su izvedeni i učenici obližnje muzičke škole "Miodrag Vasiljević".

Ulice koje vode prema školi zatvorene su, policija je razvukla žutu traku, a na mestu zbivanja se, kako javlja Tanjugov izveštač, nalaze vatrogasci, pripadnici policije i kola hitne pomoći.

Na mestu zbivanja okupili su se i građani koji prate razvoj situacije.

U neposrednoj blizini ove dve škole, osim stambenih zgrada, nalaze se i zgrade studentskih domova.

U školama na Kosovu i Metohiji danas je, kao i u celoj Srbiji, počela nova školska godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: