"URS izbačena bez ijedne zamerke"

Funkcioner URS Miroslav Aleksić izjavio je da je ta partija izbačena iz Vlade Srbije bez ijednog kriterijuma i bez ijedne suštinske zamerke na rad ministara.

Izvor: B92

Subota, 03.08.2013.

16:10

Default images

Aleksić je rekao Tanjugu da se do sada nije čula nijedna zamerka, pa ni u izlaganju premijera Ivice Dačića, koji je pozvao SNS da prihvati njegov predlog da Vlada nastavi da radi bez Ujedinjenih regiona Srbije.

"Sve se svelo na opštu priču, da je teška situacija u zemlji gde neko tendenciozno želi da svu odgovornost za to teško stanje prebaci na Mlađana Dinkića i URS", rekao je Aleksić i ponovio da konkretnih zamerki na rad Dinkića, Verice Kalanović i Suzane Grubješić nije bilo.

Aleksić lično smatra da se neko plaši Mlađana Dinkića i ljudi iz URS-a, videvši u prethodnih godinu dana koliko je ta partija spremna da radi u interesu naroda i države”.

Komentarišući najavu lidera SNS Aleksandra Vučića o dovođenju kadrova iz inostranstva, Aleksić je kazao da je toj partiji najbitnije da je neko sposoban, a da uopšte nije važno da li je reč o ljudima iz zemlje ili van nje.

Kada je reč o lokalnim koalicijama, Aleksić kaže da najnovija dešavanja na političkoj sceni neće uticati na njih, naročito tamo gde se postižu rezultati.

“Mišljenja sam da treba promeniti izborni zakon i lokalnim samoupravama dati veću samostalnost, jer lokalni izbori gube smisao ako se vlast formira u centralama stranaka, zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: