Kanada: "Nađena" nakon 52 godine

Ženu koju su smatrali mrtvom nakon što je nestala pre više od pola veka na zapadu Kanade policija je pronašla na severu zemlje, saznaje se iz policijskog izvora

Izvor: B92

Subota, 20.07.2013.

21:50

Default images

Lusi Džonson (77) je posljednji put u septembru 1961. u predgrađu Vankuvera video komšija. Policija je sumnjala na njenog muža, koji je prijavio nestanak supruge tek četiri godine kasnije, piše tportal.hr.

Policija je pretražila dvorište porodice, ali nije pronašla nikakve tragove i slučaj Lusi Džonson je odložen, a suprug Marvin je umro krajem 1990.-ih.

Policija je u junu ove godine pregledavala stare predmete o nestalim osobama kada je Lusina kći Linda odlučila da objavi oglas u sećanje na majku u jednom listu.

Vrlo brzo nakon toga savezna policija Kanade je primila poziv od druge Lusine ćerke koja je objasnila da njihova majka živi 2.000 km severnije, na području Jukona.

Istražiocima za sada nije poznato šta se desilo s Lusi Džonson za 52 godine, ali su zaključili da će imati dosta toga da ispriča svojoj porodici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: