Slučaj Berluskoni: Pretnje tužiocu

Tužilac na suđenju Silviju Berluskoniju za seks sa maloletnicom primio je mnoga anonimna preteća pisma, uključujući jedno u kome su bila dva metka.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.05.2013.

16:49

Default images

Pisma upućena Ildi Bokasini su učestala od kada je za Berluskonija tražila šest godina zatvora i doživotnu zabranu vršenja državnih funkcija, saopštio je glavni tužilac u Milanu Edmondo Bruti Liberati.

"Tokom proteklih nedelja došlo je do naglog porasta broja anonimnih pisama sa ozbiljnim pretnjama upućenih Bokasinijevoj, a u jednom od njih juče su bila dva metka", naveo je on.

Ilda Bokasini je 13. maja tražila kaznu zatvora i zabranu vršenja javnih funkcija za Berluskonija, koji je otpužen da je plaćao seks marokanskoj plesačici u noćnom klubu u vreme kada je ona bila maloletna i zloupotrebljavao službeni položaj da je izbavi iz pritvora.

U završnoj reči na suđenju, Bokasini je rekla da su takozvane "bunga-bunga" zabave u vili 76-godišnjeg milijardera uključivale i organizovanu prostituciju.

Berluskoni je odbacio te optužbe, a presuda se očekuje 24. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: