NS: Nađeno ugljenisano telo devojke

U stanu u novosadskom Bulevaru cara Lazara u nedelju je pronađen ugljenisani leš studentkinje M. C. (24), pišu Novosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2013.

00:52

Default images

U stanu na petom spratu zgrade u nedelju kasno po podne pronađen je ugljenisani leš mlađe ženske osobe. Iako su u prostoriji zabeleženi samo manji tragovi požara, leš je ugljenisan gotovo do neprepoznatljivosti, što ovu smrt čini još misterioznijom, navodi list.

Portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić je rekla da se radi o 24-godišnjoj M.C. iz Novog Sada, koja nije vlasnica stana.

"Telo je pronađeno u prostoriji u kojoj je bio požar, a šta je uzrok požara i uzrok smrti, utvrdiće istraga", kazala je Tomićeva.

"Novosti" nezvanično saznaju da je ona, navodno, bila podstanar, ali da je prijavljena na drugoj adresi u Novom Sadu. Komšije su je, kažu, poslednji put živu videle pre četiri dana.

Leš su, inače, otkrili pripadnici policije, pošto ih je jedna osoba obavestila da je, u više navrata, kucala na vrata stana, ali da niko ne odgovara. Istovremeno, iz stana je, takođe po nezvaničnim informacijama, dopirao jak miris koji je podsećao na plin.

"Zaista ne znamo ništa o ovom, devojku smo samo povremeno viđali. Kada smo videli policiju, pomislili smo da se nešto desilo na šestom spratu, odakle već danima dopiru glasne svađe jednog mlađeg bračnog para, ali očigledno je nešto drugo u pitanju", kažu stanari ove zgrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: