Mladić zadavio devojku u Medakoviću

U beogradskom naselju Medaković A.Š. (23) ubio je svoju devojku S.G (26). Policija vrši uviđaj, potvrđeno je agencijama Beta i Tanjug.

Izvor: Beta, Tanjug

Sreda, 13.02.2013.

12:35

Default images

U policiji su za portal S medija rekli da su u 10:25 dobili dojavu o ubistvu u Ulici Radovana Simića Cige. Kako nezvanično saznaje portal, ubijena S.G. je iz Nove Pazove, a u Medakoviću je živela s A.Š., koji joj je bio mladić.

List "Alo" saznaje da se ubistvo dogodilo nakon žučne rasprave zbog izliva ljubomore. A.Š. je napao svoju devojku i zadavio je, posle čega je telefonom pozvao drugara i rekao mu "da su se posvađali, da ju je stiskao za vrat i da se ona sada ne pomera".

Njegov prijatelj je posle poziva došao i zatekao beživotno telo devojke, pa pozvao policiju, nakon čega je A.Š. pobegao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: