33 stradalih u obračunu narko-bandi

Najmanje 33 osobe ubijene su u poslednjih 48 sati u meksičkoj državi Nuevo Leon koja se graniči sa Teksasom, u okviru sve žešćeg rata rivalskih narko kartela.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2012.

21:34

Default images

Obračun se vodi oko kontrole šverca droge u gradu Monterej, saopštili su lokalni zvaničnici, prenosi agencija Ansa. Juče je ubijena 21 osoba, a dan pre toga 12, navode zvaničnici. U ratu su karteli Los Setas i Golf, podseća Ansa.

U međuvremenu, jedan od komandanata meksičke vojske general Noe Sandoval Alkasar izjavio je da je vojna operacija protiv švercera droge oslabila kartel Los Setas u državi Nuevo Leon.

Iako ovaj kartel i dalje dominira tržištem droge, mnogi njegovi članovi su uhapšeni, izjavio je jedan drugi vladin zvaničnik, preneo je meksički dnevnik "El Universal".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: