Vučević: SPS u subotu o vlasti u NS

Nakon predaje zahteva za sazivanje vanredne sednice Skupštine Novog Sada naprednjaci su se sastali sa novosadskim socijalistima, saznaje B92.

Izvor: B92

Utorak, 28.08.2012.

20:54

Default images

Kako je potvrdio za B92 Miloš Vučević iz Srpske napredne stranke, sastanak sa novosadskim socijalistima održan je povodom formiranja nove većine u tom gradu.

Vučević kaže da je sastanak bio konstruktivan, ali da bi socijalisti trebalo da donesu konačnu odluku u subotu.

“Načelno smo počeli razgovore, mislim da su krenuli u dobrom pravcu, a sačekaćemo odluku Predsedništva SPS-a koje će zasedati u subotu. I mnogo sam veći optimista danas nego što sam bio juče u pogledu saradnje između Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Novom Sadu. Nismo ništa konkretizovali, sama atmosfera na sastanku i razumevanje političke situacije i odgovornosti SNS i SPS za dalji razvoj grada je uzajamno istovetan tako da očekujem da ćemo postići dogovor in a gradskom nivou,” rekao je za B92 Vučević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: