Avala: Štrajkačima zabranjen ulaz

Zaposleni u TV Avala, koji su u štrajku već 57. dan, nisu danas uspeli da uđu u zgradu televizije, jer su vrata bila zaključana.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2012.

14:09

Default images

Oni navode da im je objašnjeno da je "ta televizija institucija i da po preporuci vlade i danas neće raditi".

Oni su istakli da se neće pomiriti sa takvom situacijom i da će i u ponedeljak pružiti podršku kolegama honorarcima koji od 20. februara imaju zabranu ulaska u zgradu televizije i "stajaće sa njima dok se taj problem ne reši".

"Došli smo i okupili smo se da sprečimo flagrantno kršenje zakona koje se dešava iz dana u dan", rekao je novinarima predsednik Štrajkačkog odbora TV Avala Nikola Vukomanović.

On je kazao da zaposleni nisu uspeli da uđu u zgradu, jer su "vrata zaključana i unutra je prilično veći broj ljudi iz obezbeđenja nego što je to uobičajeno".
Vukomanović je dodao da će se zaposleni TV Avala koji su u štrajku obratiti i protestovati ispred RRA, Ministarstva kulture, vlade, ali i Predsedništva.

Svi honorarni saradnici TV Avala dobili su poruku putem mobilnog telefona, kojom su obavešteni da će im od 20. februara biti zabranjen ulazak u zgradu televizije, rekao je ranije Tanjugu Vukomanović.

Prema njegovim rečima, potom je usledilo i isključivanje službenih telefona, a uklonjeni su i pločica i telop kojim su gledaoci obavešteni da su zaposleni u štrajku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: