Povređenoj devojčici prišiveno uvo

Operisana trogodišnja devojčica kojoj je u utorak na Karaburmi pas odgrizao uvo. Lekari kažu da se dobro oseća, ali da će morati da joj rekonstruišu uvo.

Izvor: Blic, Veèernje novosti

Sreda, 12.10.2011.

01:38

Default images

Vlasnik psa je priveden, a "Blic" piše da je protiv njega u saradnji sa tužilaštvom podignuta krivična prijava i da mu je određen pritvor.

Devojčica je operisana na ORL klinici Kliničkog centra Srbije. Ona se dobro oseća, iako joj je odgrizen deo ušne školjke i hrskavice, rekao je za "Novosti" dežurni lekar Aleksandar Ugrinović.

On kaže da će joj u najvećoj meri biti rekonstruisano uvo.

Trogodišnju devojčicu je u utorak po podne u Ulici Vlade Ilića na Karaburmi povredio pas staford dok se sa bakom vraćala iz vrtića. Pas po imenu Goldi je istrčao iz dvorišta čija kapija nije bila dobro zatvorena i nasrnuo na devojčicu.

Vlasnik psa Đorđe Milovanović priveden je odmah posle incidenta, a pas je odveden u karantin u Ovču. Pas, za koga se u početku mislilo da je pitbul ali se kasnije ustanovilo da je staford terijer, je na posmatranju i očekuje se da se uskoro saznaju rezultati na besnilo i druge potencijalne infektivne bolesti.

Prema rečima komšija, pas je star oko sedam meseci i sa svojim vlasnikom već izvesno vreme živi u ulici gde se dogodio nesrećan slučaj.

Porodica napadnute devojčice u izjavama za beogradske dnevne listove tvrdi da su čuli od komšija da je isti pas prethodnog dana napao jednu ženu na ulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: