Imperija HDZ ili Ratovi zvezda?

"Vreme je da imperija, koja se zove HDZ, uzvrati udarac! Kako? Pobedom naravno!", vikala je Jadranka Kosor tokom HDZ-ovog skupa u Bjelovaru.

Izvor: index.hr, Jutarnji.hr

Utorak, 11.10.2011.

23:02

Default images

Hrvatski portal Index.hr piše da se tom prilikom Kosor koristila nazivom jednog od delova filmskog serijala Ratovi zvezda, ali da nije bila ni svesna da je HDZ upravo tada nazvala glavnim negativcem, kao što Imperija u naučno – fantastičnom serijalu i jeste.

Kosor je u Bjelovaru ponovno upozoravala na urotu protiv HDZ-a i poručivala da se vladajuća stranka nikoga ne boji, te isticala kako u tome predvode mediji.

"Moramo se okupiti i biti još odlučniji jer u ove izbore ulazimo u neravnopravnoj borbi", kazala je.

"Ovako zajedno, ovako složni, niko nam ništa ne može" , rekla je Kosorova.

Ona je dodala da HDZ-u lekcije o tome kako se vodi država, kako se završavaju pregovori, kako se bori za ekonomski oporavak i kako se bori protiv korupcije, kao ni o tome šta će i kako slaviti i koga poštovati, držati oni koji su izašli iz Sabora 25. juna 1991. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: