Tragamo za osobom u venčanici

Policija traga za osobom koja je juče na području Bora u venčanici plašila vozače na jednoj od lokalnih saobraćajnica, izjavio je Ivica Dačić.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.09.2011.

12:54

Default images

On je rekao da je sinoć, kada su tu informaciju objavili pojedini mediji, razgovarao sa načelnikom Policijske uprave u Boru i da je obavešten da se sumnja da je reč o osobi "sa određenim zdravstvenim problemima".

"To što se desilo je stvar ljudskih ruku, a ne neprirodnih sila", rekao je Dačić novinarima u beogradskoj osnovnoj školi "Vuk Karadžić", gde je prethodno prisustvovao akciji posvećenoj bezbednosti dece u saobraćaju.

Pojedini mediji objavili su da je nekoliko vozača sinoć prijavilo borskoj policiji da su na jednoj od saobraćajnica videli žensku osobu sa venčanicom koja lebdi u vazduhu.

Opširnije čitajte na našoj stranici Život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: