DSS neće učestvovati na mitingu SNS

DSS neće učestvovati na mitingu SNS-a 16. aprila u Beogradu, izjavio je danas šef poslaničke grupe DSS Miloš Aligrudić.

Izvor: B92

Sreda, 06.04.2011.

15:29

Default images

Aligrudić je novinarima u parlamentu rekao da zalaganje za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora nije dovoljan razlog za učešće DSS na mitingu SNS-a.

Aligrudić smatra da DSS "nije imala običaj da učestvuje na mitinzima bez prethodne provere o zajedničkom nastupu i sadržinske definicije onog što se poručuje".

Aligrudić je, upitan za mogućnost predizbornih koalicija, rekao da je DSS usmerena na moguće oblike saradnje sa opozicijom koja može da dovede do raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora, odnosno do poraza vladajuće koalicje.

"Naravno da je cilj da se razgovara i sa drugim opozicionim strankama, jer je to jako značajno zbog momenta kada izbori dođu. Tako da je još uvek rano za priču o predizbornim koalicijama", rekao je Aligrudić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: