Sreda, 27.10.2010.

16:21

Suđenje za napad na snimatelja B92

Suđenje za napad na snimatelja B92 Boška Brankovića danas ponovo nije održano, jer se na ročištu nije pojavio jedan od trojice optuženih Nikola Lazić.

Izvor: B92

Default images

Takođe, nije poštovan ni raniji nalog suda da se izvrši psihijatrijsko veštačenje trojice optuženih, jer se oni nisu odazvali na taj poziv.

Isto veštačenje naloženo je ponovo i ukoliko se ponovo ne odazovu, preti im kazna. Novo ročište zakazano je za 15. decembar.

Podsetimo, Branković je napadnut dok je snimao protest zbog hašenja Radovana Karadžića, 24. jula 2008, kada mu je polomljena noga, a kamera uništena.

Zbog toga su se na optuženičkoj klupi našli Milan Savatović, Stefan Milićević i Nikola Lazić, koji su optuženi za učestvovanje u grupi koja je izvršila krivično delo.

Za to krivično delo zaprećena je kazna do pet godina zatvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: