Bulevar završen na vreme

Radovi u Bulevaru kralja Aleksandra završeni su na vreme. Prvog septembra ulicom će krenuti prvi tramvaji, a od danas ulica je prohodna za automobile.

Izvor: B92

Nedelja, 29.08.2010.

23:08

Default images

Obilazeći završne radove, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas istakao je da je ovaj projekat dokaz da se u glavnom gradu obećanja ispunjavaju.

Nov asfalt, trotoari, tramvajske šine i stajališta, novi semofari, potpuno nova mreža vodovoda, kanalizacije i električnih instalacija. Sve ove novine završene su u obećanom roku od 6 meseci i koštale su 174 miliona dinara.

Da je sve spremno da krenu automobili, a prvog septembra i tramvaji uverio se gradonačelnik Dragan Đilas. On je zajedno sa čelnicima gradskih javnih preduzeća i novinarima prošetao delom rekonstruisane ulice od spomenika Vuku Karadžiću do pijace Đeram i istom relacijom provozao se tramvajem.

Đilas je zadovoljan urađenim poslom, zbog čega se zahvalio svima koji su učestovovali u rekonstrukciji.

"Mislim da smo pokazali da kada u gradu Beogradu nešto obećamo, to i ispunimo i daćemo taj pristup imati i kod svih ostalih projekata, koji se tiču ne samo saobraćaja nego i svega ostaloga što u ovom gradu radimo. Još jednom veliko hvala svima onima koji su bili deo ovog projekta i koji su zaista u nemogućim uslovima po ogrmnoj vrućini, a u početku i po snegu radili da bi prvi septembar bio ispoštovan", rekao je Đilas.

Time kako sada izgleda Bulevar zadovoljni su i Beograđani.

„Izgleda mi super, mnogo bolje nego stari, pogotovo čuo sam za ove nove semafore i to me je isto obradovalo da se malo modernizujemo.“

„Prelepo! Divim se, nemam neki stan, ali imam lepu ulicu.“

Jedino što nedostaje da Bulevar zasija u punom sjaju kako je i predviđeno projektom su platani. Gradonačelnik je najavio da će se sa sadnjom najverovatnije početi u oktobru ili novembru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: