Tri saobraćajne nesreće

Sinoć su se u Beogradu za samo sat vremena dogodile tri saobraćajne nesreće. Žrtava nije bilo, ali je nekoliko osoba povređeno.

Izvor: B92

Petak, 27.08.2010.

08:47

Default images

U Ulici kralja Milana, mladić i devojka su pali sa motora, nakon čega su sa lakšim povredama prebačeni u Urgentni centar. U druge dve nezgode teže je povređena jedna, a lakše dve osobe.

Na jednoj od najprometnijih raskrsnica u Beogradu, ulica Vojislava Ilića i Ustaničke, oko 20 sati sudarili su se autobus i automobil marke „tojota“.

Autobus je bio pun putnika, a vozaču linije 17 ovo je bila poslednja dnevna vožnja. Vozač autobusa i automobila nisu povređeni, ali je jedna od putnica prilikom sudara zadobila lakšu povredu vrata.

Putnik Stefan Aleksovski ispričao je da su automobil i autobus išli Ulicom Vojislava Ilića, ali suprotnim smerom kada su se direktno sudarili.

"Vozač je kočio koliko je mogao da izbegne udes, a ona je htele da skrene levo. Vozač je pokušao da izbegne i odjednom je udario i ona ga srkoz povuče na ovu stranu. Žena u autobusu je povređena“, ispričao je očevidac Stefan Aleksovski.

Samo sat vremena ranije, na durgom kraju grada, kod hotela "Holidej in" u Novom Beogradu, dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda.

Vozač "peglice" lakše je povređen, dok je vozač automobila "reno megan" zadobio kontuziju glave i grudnog koša.

Oboje su prevezeni u Zemunsku bolnicu. Prilikom sudara, "megan" se okrenuo na krov, dok je hauba drugog automobila potpuno smrskana.

Policija pretpostavlja da je uzrok nesreće prolazak kroz crveno svetlo, ali kako su saopštili još nisu utvrdili koji od vozača je prošao korz crveno. Osim srmskanog stakla, na putu nisu bili vidljivi tragovi kočenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: