BG: Mladić pao sa sedmog sprata

Jedan mladić pao je tokom radova sa sedmog sprata zgrade u Kneza Miloša 92 i prebačen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Njegovo stanje je stabilno.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 24.08.2010.

18:16

Default images

Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović rekao je da je mladić sa prelomom butne kosti i povredom podlaktice prebačen na reanimaciju.

"Sada je na intenzivnoj nezi i njegovo stanje je stabilno", naveo je Jovanović.

Nada Macura iz "Hitne pomoći" je kazala da je "mladić, navodno, pao sa sedmog sprata", ali da je bio u svesnom stanju kada je ekipa stigla.

Macura je ukazla da je mladić zbog povreda ekstemiteta prebačen na Urgentni centar, a incident se dogodio u ulici Kneza Miloša broj 92.

Radio-televizija Srbije je javila da je reč o alpinisti Nenadu P. (21) koji je na sedmom spratu pokušao da pređe sa užeta na uže kako bi postavio zidnu reklamu na zgradi bivšeg MUP-a. RTS je nezavnično saznao da je reč o radniku firme “Aurora“, koja organizuje radove na visinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: