Još jedno ubistvo i samoubistvo

Predrag V. iz sela Dren kod Obrenovca je ubio sekirom svoju suprugu Dobrilu R. u porodičnoj kući u Muzičkoj koloniji, a zatim je izvršio samoubistvo.

Izvor: B92

Sreda, 21.04.2010.

19:02

Default images

Nakon što je počinio zločin, Predrag V. je prvo pokušao sebi da oduzme život sekirom, a zatim je kuhinjskim nožem sebi prerezao grkljan.

Porodična tragedija se desila u ranim jutarnjim časovima, kada je Predrag sekirom ubio svoju ženu Dobrilu, a zatim i sebi oduzeo život.

Ubrzo su se ispred kuće pojavili rođaci i komšije koji su prvi ušli u kuću. Za Predraga kažu da je često govorio da je bolestan i da mora da ide na operaciju.

Posle informacije da u porodičnoj kući u selu Dren kod Obrenovca leže dva beživotna tela, stiglo je nekoliko policijskih patrola koje su započele uviđaj.

Tela Predraga i Dobrile su prebačena na Vojno-medicinsku akademiju na obdukciju.

Prema nepotvrđenim informacijama kao motiv porodičnog ubistva spominje se i ljubomora Predraga V., ali i loše materijalno stanje.

Tragično nastradali par je poznat užoj beogradskoj javnosti. Predrag i Dobrila često su svirali harmoniku ispred porodilišta u Višegradskoj i u Narodnog fronta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: